Κοιμηθείτε ήσυχοι και κυρίως σε BioCleanUp στρώμα, από 19,90€

Το στρώμα του κρεβατιού μας είναι το σημείο που περνάμε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας μας, κατά τη διάρκεια του ύπνου ή της ξεκούρασης μας, και είναι πολύ σημαντικό να είναι καθαρό για λόγους όχι μόνο υγιεινής αλλά και υγείας.

Λόγω της συχνής επαφής με το δέρμα μας, σε ένα στρώμα μπορούν να αναπτυχθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα χιλιάδες Ακάρεα, Μικροοργανισμοί υπεύθυνοι για αλλεργίες αλλά και δερματικές παθήσεις, ενώ ο βιοκαθαρισμός του είναι επιβεβλημένος και για λόγους αδυναμίας συχνής πλύσης του σε αντίθεση με τα σεντόνια, τις κουβέρτες, τα καλύμματα και τα υπόλοιπα λευκά είδη.

Το συνεργείο της BioCleanUp έρχεται στο χώρο σας και αναλαμβάνει να διαπιστώσει την μικροβιολογική κατάσταση του στρώματος ή των στρωμάτων σας, ώστε να διαμορφώσει την προσέγγιση του βιοκαθαρισμού τους.

Σημαντικά μέρη της διαδικασίας είναι η αναρρόφηση των μικροβίων που γίνεται με ειδική σκούπα δόνησης, η αφαίρεση όλων των ρυπογόνων μικροοργανισμών (Σκόνη, Ακάρεα, Μύκητες, Βακτηρίδια κ.ά) ακόμα και με τη χρήση της οικολογικής ακτινοβολίας UV για την εξουδετέρωση συγκεκριμένων μικροβιακών οργανισμών όπως το βακτήριο της σαλμονέλας, του σταφυλόκοκκου και του Ε.Coli, το πλύσιμο του στρωματόπανου που εξαρτάται από το είδος και την έκταση των λεκέδων, που γίνεται με ειδικό σύστημα ελεγχόμενου ψεκασμού και αναρρόφησης και βιοδιασπώμενα προϊόντα, για γρηγορότερο στέγνωμα και τέλος η απολύμανση που χαρίζει πέρα της ολοκληρωμένης καθαριότητας αίσθηση και άρωμα φρεσκάδας.

Τα βιολογικά καθαριστικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε στην BioCleanUp είναι απολύτως αβλαβή για όλα τα Κατοικίδια. Ο βιοκαθαρισμός στρωμάτων συνιστάται, για τους λόγους που αναφέραμε, να γίνεται μια φορά τον χρόνο.

Με την BioCleanUp και τις μοναδικές προνομιακές τιμές μας, μπορείτε να έχετε τη σιγουριά για το τέλειο και πιο υγιεινό αποτέλεσμα για κάθε σας στρώμα, κάθε φορά, κάθε χρονιά.

Για Βιολογικό Καθαρισμό επικοινωνήστε μαζί μας