Κυκλοφορείστε με ασφάλεια και υγιεινό περιβάλλον, από 50€

Το όχημά μας αποτελεί το μέσο στο οποίο περνάμε αρκετό χρόνο της ημέρας μας, ο οποίος αν είμαστε επαγγελματίες οδηγοί πολλαπλασιάζεται ανάλογα με τη διαδρομή μας. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμε την καμπίνα του οδηγού και των επιβατών στην καλύτερη δυνατή και τη δυνατότερη καθαρή κατάστασή της.

Κυρίως, γιατί λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, της εκπομπής καυσαερίων και φυσικά της συχνής επαφής του με το ανθρώπινο σώμα, είναι δέκτης μικροοργανισμών και μικροβίων από τα οποία μπορούμε εύκολα να απαλλαγούμε με τη μέθοδο του βιολογικού καθαρισμού.

Διαθέτοντας την εμπειρία, την εκπαίδευση και φυσικά τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, οι τεχνικοί της BioCleanUp μπορούν να αναλάβουν τον καθαρισμό κάθε τύπου Ι.Χ. αυτοκινήτου, taxi αλλά και να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις επαγγελματικών οχημάτων όπως λεωφορεία και φορτηγά.

Βασικά μέρη της διαδικασίας βιολογικού καθαρισμού της καμπίνας των επιβατών οχημάτων είναι η απομάκρυνση της σκόνης από τις υφασμάτινες επιφάνειες των καθισμάτων, πλύσιμο με ειδική μηχανή που απορροφά την υγρασία και βοηθάει στο γρήγορο στέγνωμα και εξουδετέρωση οσμών και μικροβίων από κάθε σημείο της καμπίνας.

Και όλα αυτά στο χώρο του parking σας ή στο garage σας χωρίς να χρειαστεί να μετακινήσετε το όχημά σας ούτε εκατοστό.

Απολαύστε μια νέα αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας σε κάθε σας διαδρομή, με τη σιγουριά της BioCleanUp και με τις τιμές που μόνο αυτή μπορεί να σας προσφέρει.

Για Βιολογικό Καθαρισμό επικοινωνήστε μαζί μας